Friday, December 04, 2009

Customized Felt Tshirt Giveaway

Tadi berjalan diblog eli..terjumpa giveaway ni,sangat la menarik nak join..hehehe. kebetulan kan hari tu aku sangat frust dengan sorang makhluk halus tu. So dengan semangat yang sangat kuat,aku nak join..hehehe. Mane tau ada luck kan.

-----------------------------------------------------------------------------------

Tak lama lagi TiniHani nak lancarkan produk terbaru dari kedai dia. So as promosi dia nak buat GIVEAWAY.


Bukan satu tshirt tapi 4 tshirt akan diberi kepada 4 orang yang bertuah (sorang satu lah eh heheh). Tak kisah la untuk saiz apa pon. Kalau dah menang cabutan bertuah tu anda boleh request nak buat design apa.

Syarat-syarat untuk memasuki dan memenangi giveaway ini adalah (senang aje..):

1. Buat satu entry khas di blog anda untuk Customized Felt Tshirt Giveaway. Nyatakan juga design/perkataan yang anda ingin lihat diatas tshirt anda.
2. Tinggalkan komen anda bersama link entry yang telah anda buat berserta email diruangan komen
3. Tarikh tutup penyertaan adalah pada 15 Disember 2009 jam 12.30tengah hari.

contoh komen: TiniHani nak joint.. saya nak word:FAMILY pic:LOVE

Itu aje... Pemenang akan dipilih oleh juri yang dilantik khas nanti.

p.s: Sesiapa yang berminat untuk membuat tempahan awal pon boleh. Boleh dipakai dimana saja tak kira untuk bersiar-siar, mengadakan Majlis Sambutan Hari Lahir, Photoshoot, family day dan pelbagai lagi majlis. Email saja ke tinihani@gmail.com
-----------------------------------------------------------------------------------

Kalau aku dapat GIVEAWAY BERTUAH NI..
Saya nak word : Alya , pic: Barney

No comments: