Thursday, December 10, 2009

Princess Kebaya Contest

Jom join Princess Kebaya Contest anjuran wawa ni..ngeh2.

Syarat-syaratnye mudah je:

1. Contest ni terbuka kepada semua bloggers. - YES,I'M BLOGGER
2. Dengan sukahati jadi follower wawa and add link blog wawa dalam bloglist korang. - DONE
3. Mesti letak banner contest di side bar blog korang, jangan lupa di link kan dengan link contest ni. - DONE
4. + 1 lagi syarat, peserta contest ni mesti berumur 17 tahun dan ke atas.- MESTI LA..I DAH 30 U!..KAHHH
5. Sila upload SEKEPING SAHAJA gambar korang (gambar individu). Gambar lama pun boleh...Gambar tu tak kisah la korang nak pakai kebaya labuh ke, kebaya pendek ke, kebaya moden ke, kebaya nyonya ke, kebaya pahang ke, kebaya Indonesia ke…..apa-apa aje asalkan namanye kebaya…. - DONE
6. Pastu, story mory sikit pasal gambar tu & mention jenis kebaya yang korang gayakan. - DAH STORI ALSO..NGEH2
7. Entry tu mestilah guna tajuk ni“PRINCESS KEBAYA CONTEST”.Princess kebaya tau…jangan letak nenek kebaya lak - DONE
8. Lastly, tinggalkan komen di entry ni bagi memudahkan wawa jengah blog korang.- DONE

Gambar yang dipetaruhkan adalah...
Gambar ni diambil masa raya tahun 2007..masa tu tengah mengandung 7 bulan lebih.


6 comments:

alyyani said...

phewit... pregnant 7 bulan pun bole berkebaya lagi. bole dpt markah lebih ni :)

wawa said...

salam kenal mama alya.....

thanks ye join contest wawa..
best kan leh pakai baju kebaya time pregnant :)
syarat no 2 akak....or wawa yg xperasan =)
k good luck...tunggu result ye

ai said...

EWAHHHHHHHHHHHHHHHH...

Mak bunting berkebaya!! harus tinggi point ni...

wawa said...

ok...done =)

good luck again

Tinie a.k.a Ibu Fatin said...

gud luck
hehe
ada can nak jd ratu kebaya ni

MAS said...

kecik gak perut ko eekk leh pakai kebaya even dah 7 bulan...aku 5 bulan pun dah xmuat baju kurung..hehe..GOOD LUCK yerr