Saturday, January 02, 2010

Mandi Manda di Taman KLCC

Assalamualaikum
Selamat tahun baru 2010,moga azam tahun 2009 tercapai & azam baru menanti di 2010. Malam tahun baru,aku & MrR bawa alya ke tasik permaisuri tengok bunga api tapi tak berapa nampak terlindung dek pokok-pokok yang gah berdiri. Lepas abis tu,balik rumah terus..si alya dah ngantok sangat..ekekeke.

01.01.10...aku & hot mamamia sya & nik bawa anak ke taman KLCC. MrR aku pulak kerja semalam. Takkan nak duduk rumah je kan,sian alya..hehehe. Sampai kat KLCC lebih kurang pukul 10.40,terus cari port. Si alya dah tak sabar nak berenang..ekekekek. Bila aku bukak baju dia,salin baju renang..dia tak nak pakai..hahaha. Ishkk anak mama ni,takkan nak mandi bogel pulak..malu la!

Dah siap pakai baju,segera alya ajak mandi. Wahh..tak hengat dunia si alya..ekekek. Memang budak-budak suka air kan tapi kena extra care la kan even air tu cetek. Orang kata malang tak berbau. Ohh yer,untuk breakfast..aku bawa roti telor,sya bawa nasi grg cili api meletop & nik bawa sandwich.

Mak! Dina x nak! Ambik la balikkk! Alya terkejut kejap..hahaha

Alya & Mama

Sya+dina & aku+alya

Tengok apa tu alya..ekekekek

Ishk.ishk...sakan betol mandi manda

Hahh..aksi alya yang havoc. Dia lompat wehh nak masuk kolam ni,buat aksi stunt pulak.

3 comments:

MAS said...

selamat tahun baru sue..ape azam ko tahun ni?syoknyerr tgk alya mandi manda kat ctu..aku xpenah bwk anak2 ke sana..slalu tu mandi2 kat putrajaya jer...

Aleyn said...

Bestnyer mandi manda...happening gak ek kat sini..bleh bawak anaklah nanti...

HonEyBuNNy said...

wahhh..beshnya diorg bermandi manda..lau ila kecik nak mandi gk..hiih