Monday, March 29, 2010

Besen bertemu besen

Assalamualaikum,
Fuhh..basi dah citer ni pun. Aku peram buat pekasam..hahaha. Bukan saja peram tapi busy sangat last-last week tu. Ni baru la release sikit,keje pun tak banyak sangat dah. OK..nak story.

Last 4 week,aku teringin nak jumpa yatie aka besen aku la. Kebetulan besen aku dah abis pantang time tu,so kami pun outing together la kan. Besen aku nak shopping baju untuk boys dia. Aku pun nak tumpang sekaki la,kebetulan ada sale kat isetan KLCC untuk kids. Ni pun dapat tau dari Mummy zira..TQ mami coz sudi share info..hahaha. Lepas dah makan-makan,terus gerak ke KLCC then terus ke galeri isetan tu. Perghh...kelabu mata okeh! Semua branded macam Guess,oshkosh,hush puppies,apa tah lagi brand..aku lupa sebab lama sangat dah kan..hahaha. Aku & besen apa lagi,terus window tengok. Aku rembat la 2 lai Tee untuk alya & selai dari besen aku. Sonok sungguh..hahaha. Lepas dah shopping,balik terus...anak-anak dah meragam.

Semangat alya nak berjalan

Dah sampai rumah besen,alya & rais main bersama

Ehh mane alya...oo tengah memunggah mainan..hahaha.

Alya tengah membaca buku sambil tengok rafiq..sibuk je nak jaga baby..

Behave je dorang berdua ni..macam tau-tau je..hahaha



2 comments:

Siti said...

hahaha...siti ingat besen apa la tadi..besen ke besan...adoiii..confius dah siti nih..

** atie + aisyah ** said...

syok jenjln ye....gamba kat klcc takde ke?

p/s: kak thanks byk2 ye....