Wednesday, March 31, 2010

Biskut Hantaran perkahwinan

Assalamualaikum,
Sebelum berkahwin,aku sangat aktif berbiznes barang-barang perkahwinan. Dulu aku aktif biz gubahan hantaran buah-buahan. Masa tu stok aku ambik dari orang perak,supplier hantar kat aku direct. Memang kencang la buat biz hantaran ni,kesana kemari aku hantar. Kebanyakkan yang order dari mereka yang nak buat hadiah,bertunang & berkahwin sebagai hantaran.

Ohh yer,produk ni sampai masuk dalam majalah pengantin tahun 2006. One staff dari majalah pengantin call aku,nak masukkan biskut hantaran yang unik ni dalam majalah. Orang kata..rezeki jangan ditolak,nak-nak FREE pulak kan. Ni jugak merupakan salah satu cara nak market. Thanks a lot pada majalah pengantin yang memberi aku peluang walaupun masa tu aku hanya ejen untuk di KL.

Bila dah kahwin,aku agak slow dengan biz ni. Bukan tak nak buat tapi pelbagai halangan yang timbul. Tak yah la aku ceritakan kat sini yer. So adalah lebih baik aku tarik diri,dari menimbulkan masalah dikemudian hari.

Tahun 2009,ada yang YM aku bertanya mengenai biskut buah ni. Agak hampa la bila aku terpaksa cakap yang aku dah tak buat biz ni lagi & kebetulan aku dapat satu blog ni..iaitu aunty nani. Aku suka baca cerita-cerita dia,rasanya dia dah macam mak-mak kita jugak. Dari tahun ke tahun,makin hari aunty nani menunjukkan skill dia yang berkebolehan & salah satu skill dia..membuat biskut hantaran perkahwinan ni. Aku sangat takjub okeh!hahaha.

Mana-mana yang ym/email aku bertanyakan biskut ni,aku suruh dorang order dengan aunty nani. Ye la..lagi fresh & direct terus. Kalau ada kalangan kawan-kawan yang nak order,boleh la call aunty nani ok. She's really frenly walaupun baru pertama kali aku dapat bercakap telefon dengan dia.


Aunty nani..sue pinjam picas yer.


8 comments:

Siti said...

waaaa..comeinya, nasib baik siti dah kawen kalau tak mau order gak tuk hantaran nih.

shi3la said...

macam tak sampai atey plak nak makan kang..chantek bebenor..

AnakJati said...

Kalau dah lawa nak makan pun sayang ihikkk

kisahremaja said...

waaa.... cantiknya....macam real la....

hazman aka species1980 said...

Kalau ade blog memang boleh bantu market produk jualan kita...

日月神教-任我行 said...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,性感影片,正妹,聊天室,
情色論壇

章魚燒Steven said...

,徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,背叛,婚姻,劈腿,感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,市場調查,公平交易法,抓姦,債務,債務協商,應收帳款,詐欺,離婚,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,錄音,找人,追蹤器,GPS,徵信,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信社

Anonymous said...

What's Up all, swell board I have found It absolutely helpful and it has helped me tons
I hope to be able to contribute & assist other users like this message board has helped me

_________________
[url=http://iphoneusers.com]iphone forum[/url]