Tuesday, March 02, 2010

Blog dah tukar format ker???

Korang,

Nak tanya la. Blog korang ada tak jadi macam ni. Sekarang ni,aku tak boleh nak upload video. Sesapa tau tak macam mana nak tukar settings blog ni. Dah puas aku godek tapi tak jumpa gak...huhuhu.

9 comments:

A.I said...

alamak! apesal bleh jadi camtu pulak? x tau pulak aku camne nk buat..kau ada tukar layout ke? 'umah' kau ni lain mcm je aku tengok...(^_^)

saveme_zero said...

k ai - aku pun x tau camne leh jadi camtu..huhu. x cantik erk?? kahhh

Ibu Mifzal Arsyad said...

su..tu sbb ko ubah setting post editor tuh..kalau nak tukar balik..kat basic setting..ko scroll ke bawah..jumpa global setting..then tukar select post editor kepada old editor..then save..ko try la..

alyyani said...

aku mmg da lama tak upload video. sebab kalo nak upload bole tumbuh janggut tunggu. huhu.. tak perasan lak pasal format baru tuh..

saveme_zero said...

ainey - thanks uuuuuuuu..i lap uuuuu..hehehehe.

alya - klu tukar settings tu,dah bertukar format nti alya. pening skit dgn format baru ni..ekekek

Nana said...

aik xde plak mcm tu

kasihatie said...

tima kasih kak sue...atie dah start keje dah pun...kak sue..atie nak tanya..apsal kak sue tukar layout jadik cantik jer...kalau atie tukar kelam kelibut jadi blog atie...kene save kt memana dulu ker..

E.L.I.Z.A said...

aiya..xtau la pulak k.sue..tp awat mcm lain je kita punye skrin heheh

ibu_umairah said...

...alamak x tau lah....erm sory!!!he.he...he