Tuesday, March 23, 2010

Claim Free Money!!!


Masuk blog ieda...nak try jugak..kot betul dapatkan. Lagipun takde bayar apa-apa. So sangat la mudah untuk sertai.


* Tidak memerlukan modal
* Hanya perlu Register sahaja
* Selepas register terus dikreditkan $10 dalam akaun
* then bila ada yg register baru masukla $1 ke akaun kita
* So promote ajer la
*Tak caya sila cuba..
* takyah kuar modal tak aper...
* Boleh cash out bila akaun dah capai $100
* kalau nak try klik kat banner tu....
* sesiapa yg nak register kena guna email SELAIN akaun yahoo.. ex gmail atau hotmail boleh la..



Maila kawan2 kita cuba je.. jgn lepaskan peluang... hihi

3 comments:

Siti said...

aik..masuk gak yer....nak kena try nih...

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

sue .. kita dah register .. try jer .. copy info2 dia ltk kt blog yer.. thanksss ;-)

♥S@R@♥ said...

sara dah join ni..hehe