Monday, March 08, 2010

Hadiah-dari-dj-epoi-buat-bloggers


Tadi blog walking kat blog zura,terjumpa la sticky mode ni.Sangat la berkenan nak join..hehehe. Maklum la,rumah pun dah lama tak deco. Nak tunggu rumah sendiri,lambat lagi. Kali ni...Djepoi nak jadi seorang dermawan..ekekek..nak cantikkan rumah. Nak suruh eric..sangat la tak mampu kan,nak tunggu peluang masuk tv apatah lagi..hahaha. So mari jom join ramai-ramai.



HADIAH MENARIK BEB!

Cara nya....just masukkan Logo Kuning Gua kat bawah beserta Linknya...
di Blog ....koworang..... sehingga majlis Percutian Blogger Dj Epoi di Kemensah
Dan jangan lupa menjadik Follower Blog ini heheheheeh...



inggalkan link anda didalam kotak komen dibawah...

Anda dibenarkan meninggalkan komen seminggu SEKALI sahaja....
Setiap Komen anda ....akan melayakkan anda untuk mendapat satu peluang cabutan......maknanya lagi banyak minggu anda tinggalkan komen .....lagi banyaklah peluang untuk anda memenangi hadiah istimewa ini....huhuuuuuuuuuuuuuuuu

Itu Sahaja.....
Pemenang akan dipilih melalui Cabutan Bertuah oleh Gua sendirik di Percutian Blogger Dj Epoi di Kemensah Hulu Kelang Selangor yang akan ditetapkan kelak oleh Ahli Jawatan Kuasa yang sedang dilantik.....hehehehehe

Di ingatkan.......Gua akan round-round ke semua Blog koworang.
Kiranya TIADA Logo Kuning itu.....maka anda TIDAK layak untuk menuntut sebarang Hadiah huhuuuu....

Sila Nyatakan Alamat & Jenis Kediaman rumah anda? dalam ruangan Komen

Hadiah sampingan yang lain juga bakal Gua carik.....
Ader saper2 yang nak Gua tonjolkan Bisnes Koworang....jom Join Gua.... Dont malu-malu k.....

Di Kemensah Insyaallah....
Gua SPONSOR ......... D.J ,P.A & KARAOKE SYSTEM untuk kita sama2 Karok hehehehe
Banyak aktiviti bakal diadakan disana......Tunggguuuuuuuuuuuuuuuu!!!!

SUKARELAWAN & SPONSOR diperlukan heheheheheh

PASTI WALAWEIIIIIIIIIII!!!!!

No comments: