Tuesday, March 30, 2010

Hi Tea @ Holiday Villa

Assalamualaikum,
20hb Mac lepas office aku buat hi-tea di Holiday Villa Subang. Makanan kat sana,not bad la. Macam-macam ada tapi tasteless sangat rasanya. Ais krim dia,keras macam kayu! Gila kentang tol nak korek..hahaha sampai bos aku pun komplen. Ada gak pastry,sama jugak kerasnya.

Kalau orang-orang tua,memang tak boleh la nak makan. Selain tu ada nasi beriani,nasi lemak,mee rebus,mee udang,pencuci mulut..alaa macam biasa la kan,kalau hotel ni..segalanya ada cuma sedap dengan tak jer.

Ni menu yang aku ambik

Alya yang sangat suka hati dapat kawan baru

Ohh masa tengah makan tu,collegue bagitau ada clown. Mula-mula alya takot..hahaha..tengok clown tu nak bagi belon...berani-berani takot. Alya dapat belon bentok puppies.

All ladies....my collegue.

7 comments:

miss♥wahida said...

alya makin cantik la kak...

saveme_zero said...

mimi - TQ...mcm mak dia la..hahahaha

mamashasha said...

makan kat situ mmg kureng sikit kak....

lately ni update tiap2 hari sampai tak terkejar aku nk baca...hehe

shi3la said...

Alya dah makin meyerupai kau lahhh..

saveme_zero said...

bed - aku tgh free,mmg aku hentam kaw2 la update..hahahaha

shiela - ye ke?? wahh..bestnya aku dgor

日月神教-任我行 said...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,性感影片,正妹,聊天室,
情色論壇

章魚燒Steven said...

徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,婚姻,劈腿,感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,商標,市場調查,公平交易法,抓姦,債務,債務協商,應收帳款,詐欺,離婚,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,錄音,找人,追蹤器,GPS,徵信,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信社