Thursday, March 25, 2010

::~ MAMA MIKA BIRTHDAY GIVEAWAY ~::

::~ MAMA MIKA BIRTHDAY GIVEAWAY ~::

Buat pertama kalinya blog @eda ni nak buat giveaway
SYARATNYA...

1. menjadi FOLLOWER BLOG INI... Klik je atas tu kan.. macam kat gambar bawah ni.


2. Add kan link blog ni dlm blog anda..
3. war-warkan entry ni di blog anda seperti tajuk di atas...
4. Pemenang yang di pilih adalah berdasarkan 3 visitor tertinggi yang di counted kan seperti pic di bawah ni..
5. anda perlu la Sign in di bahagian follower atas tu barulah akan tertera nickname n pic blog anda di gadget bawah ni.. kalau tak sign in maknanya lawatan anda tak masukla dalam counted visitor di bawah ni...
6. 2 Hadiah cabutan bertuah juga di beri kepada penyertaan anda. (akan dicabut oleh anakanda mikhail)
7. tinggalkan komen sape yg join ya giveaway ni ...


HADIAH akan beritahu dlm entry berikutnya.. kemungkinan berkaitan aksesori wanita.. nanti saya uploadkan apa hadiahnya ya...

jom ramai2..

2 comments:

@e_da said...

tq sue join...

saveme_zero said...

welkam ida..hehehe