Tuesday, March 30, 2010

MyLook?? Dapat duit .. hanya perlu register



Tadi jalan-jalan dalam FB,nampak la kat status eryn pasal mylook tu. So aku pun nak try gak,benda free...sapa tak nak..hahaha. Tak silap aku,lebih kurang macam geostring yang sebelum ni penah aku ceritakan.

Kalau korang nak join,klik je kat picas atas tu k.

tak pun kat sini



3 comments:

mama tisya said...

sue gmbr ko tu tkde link la..ko tulis link ko tu..so nanti org klik link ko..mcm yg aku buat

saveme_zero said...

eryn - a'ah,dah edit..hahaha. leh tertgal pulak..hahaha

ayien78 said...

nnt dpt duit ekkk sue...rajin tul ko try...aku nk ikut tapi kat opis aku tkleh nk buat...hehehhehee