Thursday, March 25, 2010

Spageti Carbonara

Hari tu ada masuk blog eryn,sangat la terliur tengok spageti cabonara tu. Kebetulan dulu besen daku ada buat masa raya tapi time tu aku dalam pantang mean dah 2tahun lebih la kan..hahaha. Then hari tu merayap ke rumah besen aku,besen aku masak la spageti ni..meletop ok! So bersemangat nak try buat sendiri cabonara ni. Aku pun mintak la resepi kat besen aku tu kan. Pergh...terangkat! Aku invite akak aku sekali datang makan..dapat la 10 bintang..hahahaha. Harus UP ok masakan sendiri.

Kalau korang nak resepi,kat sini yer.. my besen


Spageti Cabonara

8 comments:

mama tisya said...

bdk2 mmg suka kalo yg jenis carbonara ni...tp aku tk pernh lg wt yg guna recipe sebab aku nk cpt ..tu yg slalu bli yg prego biru tu je...hehehe

Delima said...

kak su, ko ni mcm tetau je aku kepingin carbonara.. ko buatkan la utk akuuuu.. aku mengidam ni... tp bkn mengidam org peknen.. tp mengidam org lps 10 bln bersalin.. aci tak? wakakakakakakakaa

i love carbonara like crazy!!!

Nana said...

cabonara aku xpena try heheh selalu wat bolognese (btol ke eja?hehe) nk gak try nanti

Ibu Kimie & Balqis said...

Hurmmm..tgk pun dah tau sedap..leh try nie...

saveme_zero said...

eryn - nak buat cabonara ni..bahan2 dia mahal beb! time gaji br leh buat..hahaha..dkt 100 gak la

fiza - leh jer,meh la dtg tapi ko beli brg,aku mskkan..hahaaha.

nana - ko try la..marveles ok.

ibu kimie - cuba buat..lg la sedap..hahaha

ayien78 said...

sue..nila resepi yg daku cari hehehehhe
aritu Erynn dh bagi cara buat yg simple yg ringkas.... ko lak bagi cara ori nyer...yg ni kompom aku nk try sbb aku suka sbb dia guna parmesan cheese n whipping cream

tgk bhn2 dia dah terliur dah

D.O.U.B.L.E...S said...

sedapnya...

wawa said...

wawa pun mmg suka carbonara2 ni...sedapny yummy yummy