Saturday, March 27, 2010

V3: Samseng Jalanan



Sapa dah tengok citer ni. Aku ada dapat tiket free tapi hubby aku sure tak boleh nak pegi sebab tiap-tiap hari keje termasuk sabtu & ahad. Aku ingat nak bawa alya tapi tengok 18PL,boleh ke budak-budak masuk erk. Dah tertera kat situ 18 tahun ke atas..sure la tak boleh kan. So hari ni aku plan nak bawa jugak alya tengok wayang tapi tak tau citer apa.

Korang ada idea tak??


No comments: