Thursday, April 01, 2010

Girl vs Boy???

Ni citer sabtu lepas,lepas kerja aku pegi tesco..cari stok pampers alya. Ye..alya masih memakai diapers tapi ditaska je..balik rumah je kalau dia poo-poo,aku tak pakaikan dah pampers. Kalau nak kencing,aku dah pesan pegi toilet. Ada gak la termiss kat hall la,dapur la..adehh..kena hadap gak la kan. Tak boleh nak marah sangat,nanti lagi dia tunjuk perasaan. So kena banyak guna psyco.

OK..berbalik citer tesco,aku pergi berdua jer. Tak boleh nak beli barang-barang lain nanti tak terbawa...dengan alya lagi..koma aku!! Ambik je huggies,terus ke kaunter bayaran tapi alya nak ajak kesana kemari. Ohh..cannot dear,nanti mama jadi hulk kat tesco nanti..hahaha. Masa nak bayar,dia nampak something.. sambil mulut nak..nak. Aku ingat amende la kan..rupanya lori mainan. Alahai anak aku ni...suka sangat la menan-menan boy ni. So aku pun ambik la tapi nak yang lain pulak! Dekat kaunter tu jugak alya buat havoc,abis semua orang pandang aku.Glem la aku sekejap...hahahaha. Aku buat dek ja la kan..dalam hati geram woo..hahaha

Ni la lori menan yang alya nak tu

Dah nak balik,dia nampak pulak playground yang bayar tu. Mula la macam cacing kepanasan,mama..nak main. Aku pun bawa la,dah tu nak masuk yang bayar RM4 perentry tu...aihh. Masa mula-mula main gelongsor tu,dia ok lagi..elok je turun. Dah lama..alya buat aksi stunt pulak. Takde dah nak stop dulu duduk then baru slide..dia terus je terbang ok..harus aku bawa balik. Dengan keterpaksaan..aku angkut je alya. Kang tak pasal-pasal,jatuh..dah mama ko menangis tak berlagu nti.

Ni pulak buku car yang alya nak..buku barbie tak nak pulak dia.

8 comments:

fazilzura said...

heheheh , daku pun kak .. kalau g jalan2 dgn akil , mmg xleh ler beli brg bnyk2.. kang dia wat peel .. harus kene pikul dia..
dh ler berat (even bdn slim jek).. lenguh daku

ayien78 said...

hehehehe sue tu baru sorang...so tahan jekla selagi mampu...dari aku...3 sekaligus nk layan karenah
last week aku bawak g giant tiga2 dak kenit itu...Masyallah...tanpa bibik mmh mencabar hokeh... esspecially si sheena...kan ada rent car yg pki remote control tu... dia jalan senget mcm ketam dah menghala ke tpt tu...puas aku kalih2kan pandangan dia tunjuk benda lain
end up...dia boleh tk mo pegang tgn aku...selamba jalan terus masuk kete kat situ
adeihhhhhhh

Siti said...

hehehe...anak sorang leh lagi layan kan..
tapi siti mmg tak pernah ajar belikan anak2 mainan depan mata diorg. sebab takut diorg terbiasa. alhamdulillah, mmg kalau jumpa kedai mainan diorg takde nak mintak2.

nasz said...

mengucap aku baca pasal alya ni. blh buat aksi stunt pulak. adoi... tu pasal mama kamu ni kurus melidi alya...

tak pe la kak sue, dia aktif, dia cerdik tau. ade je bnda yg dia dok fikir tu

el said...

heheh lawak tol alya..tp pagai supe danish..n ko sm ngan aku..kalo x sore aku kat tesco tu x sah..hehehehe

A.I said...

boleh la geng ngan kak bb ;P

日月神教-任我行 said...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,性感影片,正妹,聊天室,
情色論壇

章魚燒Steven said...

徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,婚姻,劈腿,感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,商標,市場調查,公平交易法,抓姦,債務,債務協商,應收帳款,詐欺,離婚,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,錄音,找人,追蹤器,GPS,徵信,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信社