Thursday, April 01, 2010

McD?? Ohh bukan..buatan Cheras je!!

Ni dinner aku malam tadi,semalam petang hujan lebat..so masak yang kadar segera la kan. Hasilnya jeng jeng jeng....
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.




Alya makan sorang habis burger ni,kul 10.30 baru dinner ok,tunggu suami tercintaku balik..makan bersama..baru la syokkk!! muahahaha

9 comments:

Fiza Nordin said...

pukul 10.30 makan lagi? tapi kerempeng gak badan ko,kan...?aku sgt jeles!!!

saveme_zero said...

fiza - skrg ni,tu la time dinner aku. x smpi hati nak mkn sorang2..hahaha. alaa..aku kan nak gemokkan badan. jgn jeles la..muahaha

** atie + aisyah ** said...

bestnye makan beger... peberet tu

shi3la said...

takpe lahh makan kul soploh lebih pon..badan ko laki bini melidi jugak..cer haku yang makan kul soploh lebih mau sekilo naik mendadak hoooo....

shi3la said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

dasat tu habis si alya mkn .. home made burger lagi sedappppppppppp

Nana said...

wah sedap nampak nye tu
aku tadi nak bli dah potato wedges tu tp letak balik pasai xde cheese hehehe

weh gambo hanis tu ko amik kt blog aku ke?hehe

saveme_zero said...

atie - jom mkn beger ramai2..hahaha

shiela - mkn lewat2 ni bkn elok sebenarnya tapi dek kerna nak mkn bersama..layan je la

diana - syukur alhamdulillah,alya suka mkn jugak

nana - a'ah..aku ambik dr blog ko.

Aleyn said...

Wah...bleh tahan gak home made McD ni...ekekeke