Thursday, April 01, 2010

Princess

Selasa lepas pergi pasar malam,ingat nak tapau je untuk dinner tapi takde yang menyelerakan. Selalu kalau aku pergi pasar malam ni,aku selalu tengok baju untuk alya. Macam baju tido ke,baju siang ker..murah-murah je kan..untuk pakai basahan.

Aku suruh alya pilih sendiri baju yang dia nak,maka yang ni la dia nak setelah aku tolak permintaan dia nak beli pant & shirt.. baju boy punya yer. Aihh anak aku ni,suka sangat dengan boy punya la. Beg pun ultraman,kasut ben-10..kalau nampak barbie ke..yang menan girl la..tak heran langsung.

So dari kecik dah kena ajar la kan,takkan nak biarkan. Aku explain kat alya yang ni untuk boy,yang ni untuk girl..supaya dah besar nanti dia tak keliru.



Tengok..sempat lagi dia nak belon ni,aku suruh ambik yang princess punya dia x nak..nak ben-10.

11 comments:

mama tisya said...

alya suka brg boy2 ye..tkpe2 sok2 dh beso sure die nk gegurl plak

Siti said...

hehhe..Ben 10 mmg ramai org suka..anak2 siti pun sama.. tapi dari Ben 10 diorg suka lagi Barbie.

Takpe..anak2 ni byk oengaruh kartoon dari tv. nanti dah besar ok la tu.

alyyani said...

alya nye interest ke arah boy?kat nursery dia ramai kawan lelaki kot. khusyuk nye anak dara ko tgk tv. cite apa tuh?

el said...

dh sllu tgk cite kartun tu..surelah dia nak...budak2 xpelah...tp ko awasi lah dia..hehehe

Nana said...

alya sama mcm damia suka brg2 boy
klw bear2 kureng
tp kalau kete, bola,robot tu mmg dia suka

noreen-bulan said...

kena ajar dari sekarang kak sue..
nnt jd adik sedara reen...baju raya nagis nak pki baju melayu....nasib srkang dh ok...

saveme_zero said...

eryn - a'ah..aku selalu gaduh dgn dia tau,mmg ajar dia main yg gegirl pya je

ct - takat ben-10 xpe,ni ultraman pun dia nak. harap2 dah besar ok la nti

alya - sama rata je alya,tapi alya aku ni jenis selamba dia je.

L - mmg awasi pun L,x mo la aku anak aku ganaz2..biar lembut2 skit

nana - leh geng damia la..hahaha

reen - mmg ajar reen,x ikut sgt ckp dia tu.

LUKISAN PENA said...

mlm2 nih..tengok burger sedap btol lah..kalau dpt order direct tanpa perlu keluar kan best..

Shima said...

Su, anak kt sebaya. Sama je rasanya pe'el dia bila baca citer2 Alya. Yg part suka dgn brg2 bdk lelaki tu sama sgt2. Klu dgn anak patung, bear ke apa ke, sumer dia tak heran. Yg dia nak upin ipin, ben 10, ultraman, superman dn seangkatan dgnnya.

日月神教-任我行 said...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,性感影片,正妹,聊天室,
情色論壇

章魚燒Steven said...

徵信社,徵信,徵信,徵信社,外遇,尋人,徵信公司,徵信,抓姦,徵信,徵信社,徵信,抓姦,抓姦,外遇,尋人,徵信公司,徵信,徵信,徵信社,徵信社,徵信,徵信社,徵信,外遇,尋人,徵信公司,徵信社,抓姦,徵信,外遇,徵信社,,徵信,徵信社,徵信,徵信社,徵信,徵信,徵信社,徵信社,徵信,徵信社,徵信,徵信社,徵信,徵信社,徵信,外遇,尋人,徵信公司,徵信,徵信社,徵信社,徵信,錄音,背叛,商標,商標,GPS,離婚