Monday, April 26, 2010

Selamat Tinggal

Wahh tajuk,tak boleh blah aku. Selamat tinggal pada siapa yer?? Jangan suspend k,aku nak ucapkan selamat tinggal pada broadband Maxis. Aku dah selamat terminate tengahari tadi kat leisure mall. Fuhh..berpeloh tiak aku connect tenet tau. 5min je..DC! Camne nak pakai kan,3hari berturut-turut macam tu. Takkan aku nak diamkan je,rugi wehh kalau pakai tapi tak berbaloi-baloi.

Lepas ni,tak tau la nak register kat mane lagi dah. Tengahari tadi aku call TM,komplen pasal telefon aku yang rosak tu & tech dah call,so esok tech tu datang repair. Aku siap sound..'jangan aku call,ko tak angkat pulak'..masih berdarah wehh hati ni..ekekekek.

So tengok je la nanti,beruk mana nak bela. Wait & see..ekekekekek

8 comments:

fazilzura said...

maxis now MENUJU PUNCAK le kak ..
tu yg kejap2 DC.. heheheh

Nana said...

seb baik celcom aku ni semenjak2 memejak tm wat transform dia jadi laju plak klw slow aku ingt mau amik streamyx je

Fizan Wan Pani said...

wah cemolots semula dgn TM..BRAVOO!!

mamashasha said...

terkejut aku kak....ingat ko dpt keje oversea ke...

Bibu said...

tula susah nak bela beruk ni kehkeheh

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

finally ko pun x continue dgn maxis .. heh..he..heh

A.I said...

STREAMYX IS THE BEST!!!!!! miahahahaha

nasz said...

hahaha.. aku ingat kak sue nak berhijrah ke luar negara