Friday, April 30, 2010

Subhanallah! Cantiknya ciptaan Allah ni.

Gambar ni disnap pagi tadi semasa aku on da way ke office. Hari panas tapi muncul pelangi. Dah lama rasanya aku tak tengok pelangi. Korang pun tentu dah lama tak nampak pelangi kan..cantik sungguh ciptaan allah ni.
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*


10 comments:

fazilzura said...

pelangi yg kite nampak tu samo ..

mama tisya said...

td ada sorg member blogger aku snap gmbr pelangi dr umh die gk pg td...ntah2 pelangi sama yg ko nmpk ni

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

cantiknya .. subhanallah ...

Siti said...

suka tgk pelangi...tapi jrg leh nampak kan.

** atie + aisyah ** said...

kak sue... pagi td bos atie sampai2 kecoh die cakap psl pelangi.. die pun sempat snap gamba pelangi ni... cantek kan

LotsOfLove-Pearls said...

...n3 ke-2 ader pelangi yang i baca ader pelangi..

indahnya ciptaanNYA..

A.I said...

a'ah sue..pg tadi aku pon tengok gak..cantek!!

Bibu said...

btol2 mmg cantek..aku nampak penoh!!! pestime aku tgk pelangi penuh camtuh selalu aku dpt tgk half je.mase tu dari cheras masuk KL..sampai sakit pala aku teleng dari atas moto ekeke

Nana said...

lawa kan...tp jarang nk dpt tgk pelangi ni

nasz said...

sesungguhnye pelangi tu sgt la cantik nye