Tuesday, April 13, 2010

Tutorial Facebook

Morning all,
Hari ni aku nak share sikit pasal fb ni. Sure ramai yang dah ada fb kan,ye la boleh cari kawan-kawan masa sekolah,masa kat u..ehh macam-macam la,disamping menambah kenalan kan.

Sekarang ni fb dah bertukar layout kan,aku dengar gak runggutan kawan-kawan yang dah biasa dengan layout lama tapi aku suka layout baru ni..bagi aku mudah. Kali ni aku nak share dengan korang,macam mane nak edit friends list. Sebelum ni,ada je kat tepi side bar kiri tu kan. Ok..meh aku ajar korang camne nak edit k.


1st thing ---> korang pegi kat account,then klik edit friends tu.


2nd thing ---> korang klik kat bawah list -- friends tu,then akan keluar la senarai kawan-kawan korang.

Then korang boleh la edit,nak delete ker..nak listkan dlm list lain ke. Selamat mengedit k.

Sharing is caring

4 comments:

kasihatie said...

kak sue, add la atie kt fb...cari atie rasdi...tkpun kak sue bg email kak sue kt atie..nnti atie add...ok

Nana said...

wah bagus2 aku mmg nk buat edit list friend ni tp xjumpe celah mana hahaha tq..

日月神教-任我行 said...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,性感影片,正妹,聊天室,
情色論壇

章魚燒Steven said...

徵信社,徵信,徵信,徵信社,外遇,尋人,徵信公司,徵信,抓姦,徵信,徵信社,徵信,抓姦,抓姦,外遇,尋人,徵信公司,徵信,徵信,徵信社,徵信社,徵信,徵信社,徵信,外遇,尋人,徵信公司,徵信社,抓姦,徵信,外遇,徵信社,,徵信,徵信社,徵信,徵信社,徵信,徵信,徵信社,徵信社,徵信,徵信社,徵信,徵信社,徵信,徵信社,徵信,外遇,尋人,徵信公司,徵信,徵信社,徵信社,徵信,錄音,背叛,商標,商標,GPS,離婚