Friday, May 21, 2010

Buy Online

Minggu lepas aku buat pembelian on9,dah lama sebenarnya tak beli on9 ni. Sekarang ni aku tengah gila dengan sleepware baby gap. Merata-rata website jual sleepware ni. Ada mahal,ada murah. So sebaiknya beli yang murah & sama kualitinya kan. Hari tu ada order kat mylovely butik,tapi takde rezeki aku..katanya stok tak sampai. Semua design dia cantik-cantik & murah. Kebetulan ternampak sleepware cantik ni kat FB & its ready stok,terus aku berkenan. Sekarang ni aku cari ready stok punya je,takmo dah book pre-order..kang kalau takde..aku yang FRUST!! So semalam dah sampai sleepware ni,cantik!! Puas hati!! hahahaha. Aku beli size 5Y untuk alya. Balik umah,terus aku tunjuk kat alya. Alya pun apa lagi...'Mama nak pakai'..aihh..tak basuh lagi sibuk nak pakai. Memang ngam-ngam size 5Y ni kat alya..besar dah anak aku ni. Ohh yer,lupa nak cakap...aku beli kat sini sleepware ni.... http://stylokidscloset.blogspot.com/, so klu korang nak beli baju anak korang,leh la kat sini.



Ni pulak untuk mama alya..hehehe. Murah-murah je baju ni,RM30 sehelai. Aku beli kat sini Blogshop CheChe Lynn & Rosie Posie,korang kena add kat FB la yer.



8 comments:

fazilzura said...

akil pun bnyk bj2 tu kak .. dia ramai mak angkt yg rajin bg , daku beli 2 helai je tuk dia saiz 5, now singkt .. sib baik mak2 angkt dia kasi saiz 6-7 ... beso le skit..

kalau kt online murh dh kak , rm25-28 gitu .. kalu rm30 + tu mahei dh

Siti said...

cantik baju tidur tu..siti pun dah lama gak tak beli online..hehehe

Aleyn said...

Sekarang mmg zaman online...jimat masa, minyak petrol dan fulus...

I pun ada online boutique..

http://tudungtoyou.blogspot.com

Jemputlah jenguk

alyyani said...

skang shopping online je. banyak sgt barang best2. cuma tak sempat nak jenguk je. tp bila dah jegnuk barang yg best tu da abis lak. adeh...

nasz said...

cantik la baju2 yg ko beli kak sue..

skrg ni sng kan? nak beli ape2 sume di hujung jari je. tp kena la tgk duit ade ke tak dulu. akakaka

irma said...

eh....murah lah tu kira bj tuk mama alya..tp xper mama alya body cANTEQ...ibu ira..body???huhuhu

Nana said...

aku suka baju2 ala korea ni mmg cun!

MAS said...

aku pun suka beli baju tido yg baby GAP tu aritu beli size 4 tahun cam sendat jerr utk anas.tehn beli size 6-7 tahun..utk adik dia beli size 3-4 tahun..baju tue beli xleh nak ikut umo sbb kecik..paling murah aku beli rm 25..biasa tue dlm rm28..amboi nak melaram jugak ko yer..aku pun suka tgk baju2 yg koren fashion nie..cantik2..kalu beli skang keli beli yg cam kembang kat bawah,maklumlah perut dah beso..