Monday, May 24, 2010

Rais 3rd birthday

Sabtu kelmarin dapat invitation from my besen,b'day party buat kat McD Jalan Pahang. So happening!! Mak-mak yang sporting,lebih over dari anak-anak..hahaha. Anak-anak pun sangat la enjoy event ni,kat situ ada playground plus event yang mcD sediakan.

Thanks besen sebab sudi jemput..hehehe. Aku bawa alya & adik aku,somi ku kerja..hehehe.Acara start lambat jugak la sebab sebelum tu ada event orang lain. Lebih kurang pukul 6 baru start,majlis berlangsung dengan meriah sekali. Lepas dah makan,game..dalam kul 7.45 majlis pun berakhir. Nasib on da way balik,jalan tak jem. Legaa...next birthday...Dina & tisya.

Picas selebihnya..di FB.



6 comments:

'NuReeN' said...

mesti besday boy happy sgt dpt kek ben 10.. bdk2 skrg suka sgt dengan ben 10 kan..

Aleyn said...

Syoknyer celebrate kat McD

wawa syaida said...

bestny celebrate kat luar kn...setahun sekali je kn =)

LotsOfLove-Pearls said...

happy2 di hujung minggu.

hujung minggu saya duk rumah jek.

hehehe..

@e_da said...

su buka blog ni.. ada jual hangertudung yg su nak tu... http://nonieyboutique.blogspot.com/2010/05/blog-post.html

BeMiE said...

Jgn Lupa Ambik Award kat http://bemiesworld.blogspot.com/2010/05/cutest-blog-award.html