Monday, June 07, 2010

B'day Dina & Shrek

Sabtu aku memenuhi jemputan syapa ke majlis harijadi puterinya..dina. Dah 3 tahun dina yer,selamat hari lahir yang ke-3 yer dina..moga menjadi anak yg solehah..aminnn. Aku sampai sana pun lambat,dalam pukul 6 sebab menunggu suamiku yang tiba-tiba ke standby! Grrrrr...tensen je aku! Patot sabtu tu off tapi superviosr call suruh attend pulak..huhu. Aku pun plan nak pergi sendiri tapi alya pulak tido sampai la pukul 4 lebih. Alang-alang baik aku tunggu suamiku. Geng-geng lain pun dah balik tapi dapat la aku jumpa zura,wil & cik lin. Gebus nya si umar,geram aku...rasa nak bawa balik..hahahaha. Pinjam sehari dua leh tak ciklin..hahahahaha.


Ahad pulak plan nak tengok wayang. MrR bangun awal sebab nak repair paip yang telah dipatahkan..hahahaha..takde kerja cari kerja kan. Dah repair bagai,penat pulak.Jemputan kenduri sepupu ayah pun tak pergi,mrR penat katanya. Dah petang tu baru keluar,bawa alya tengok wayang.Citer apa lagi kan..SHREK la. Ermm...dari 5 bintang aku kasi 3.5 bintang je la. Diawal citer...FLAT!! Dah nak ending tu la klimaks! Sampai alya tertido la..hahaha..tapi ok la bawa anak-anak tengok kan.


Malam semalam pulak,tengah melipat kain..si alya pun sibuk tolong melipat kain. Try baju tu,try baju ni..adehh. Layankan je la anak mama sorang ni kan.



3 comments:

fazilzura said...

salam kak ..

shrek x besh ke?huhuhuhu

daku dpt rau dr ramai member2 LBS x besh .. huhuhuhu terus rs down nk g tgk .. ala2 x jd ler

saveme_zero said...

zura - nak kt best sgt tu xde la tp best la. ermm..aku dgr camtu gak,kata sbb pilihan pelakon yg kurang sesuai..yg gantikan lisa tu.

Bibu said...

x besh eh? aku try book phone resvp full..donlod jela kat tenet