Saturday, June 19, 2010

Dating dimalam sabtu

Hari ni kerja macam biasa sampai pukul 1,ohh yer..hari i bawa anak i ke office....emergency..dah tak sempat nak post my anak ke rumah mil...sebab ada meeting pukul 8.30am tadi. Terkejar jugak la,my princess hari ni bangun pagi lambat sebabnya pukul 1am bangun...pukul 3am bangun...nak tengok tv! grrrrrrrrrrrr....mengamok i ok tengah-tengah malam...kalau tak bising takpe,ni merengek-rengek tu yang tak tahan tu. Badan dia pun macam dedar tak dedar...ehh nak d.e.m.a.m ker?? Dah pagi tadi bangun lewat,6.45am baru bangun....sidai kain je sempat...kemas beg baju anak. Kalau dikejut my princess ni,dia mula la mengamok...banyak je pe-el dia.

My suami,keje...as usual la. Pukul 8pm lebih baru balik....then ajak dating la sebab esok pun keje. Pegi JJ cheras selatan jer,makan kat orchid bistro jer....banyak dah sekarang ni menu terbaru kat orchid bistro ni....rupanya dah tukar management. I makan kueh tiaw contonese....my suami makan black papper chic.chop & my princess i order toasted bread. Makan kat sini memang sedap la,toasted bread tu...marvellos!!! sedap gilos ko! we all makan abiskan bread tu,ada peanut..butter & madu..roti tu digoreng...masih terasa kesedapan bread tu....slurppp.

Sekarangkan tengah rancak Toy story 3,kat JJ ada jual all merchandise TS ni....aduhaiii....kalau ikutkan hati...nak je rembat buzz (RM359.90) & woody(RM259.90)....harga tadi....pikir banyak kali...hahahaha. Nasib la i tak addict sangat dengan merchandise TS ni tapi tadi ada beg galas...kalau kecik RM45.90 then yang besar skit....rm69.90. Rasa nak ambik dah beg TS tu tapi nanti la...hope ada lagi hujung bulan nanti. Alya ni kalau dah ke JJ,dia tau ada tempat game tu. Sana sini dia nak try test....i takde la beli token untuk dia...jarang sekali nak ajar dia main .. takot dia addict..lagipun macam kurang sesuai game tu untuk dia. Kena paksa balik la jugak tadi ...abis mengamok kat situ.....yang jadi mangsa ... ayah dia...hahahaha. Nasib ayah dia tak naik hantu tadi....hahahahaha.

Esok misi......nak mengemas rumah pulak. Banyak lagi tak settle ni.....any volunteer yang nak tolong kemas...??? hahahahahah

1 comment:

fazilzura said...

haah kak .. bnyk benda toy stroy 3 di jual skang ni.. rambang mato den .. sib baik akil x mintk