Wednesday, June 30, 2010

Finally...

Takde idea nak update blog,ada yang nak dikongsi..tapi blur coz busy dengan kerja yang sangat complicated. Finally..dapat jugak siapkan. Sabtu lepas duduk rumah je,takde kemana-mana pun sebab my Mr kerja sampai malam. Ahad pulak,baru la nak merasa window-window ni kan. Ingat nak tengok toy story..tapi full house pulak. Merayap ke JJ je la...ramai betul JJ hari tu. Nasib la alya behave sikit kan. Masa kat JJ,cari kedai buku...nak cari Mamy & baby coz my frens jadi cover untuk bulan july. She is hot pregnant mama anjuran modermum baru-baru ni di MV. So korang..sila dapatkan majalah ni k. Ada tips untuk berpantang yang boleh digunakan.

Ohh yer,ahad tu..my mr ajak makan di bangi. Saja jalan-jalan kesana,kitaorang merayap kat seksyen 8. Banyak betul shoplot yang dah dibuka sekarang ni. Coming soon..ICE ROOM. Can't wait nak try makan kat sana. Ohh yer,kalau pergi bangi,tak perlu risau bab makan ni. Memang rasa nak try semua kedai la. Kitaorang makan kat D'Limau restoran,ikan bakar ada..sotong bakar ada. Yang special..air dia. Campuran limau+ais krim+jelly...sedap ok! Sila la cuba,berdepan dengan Kompleks PKNS.

Majalah Mamy & baby...she gorgeous.

No comments: