Thursday, June 10, 2010

My Water Moments with Sony TX5

Hi all,
tentu korang sedia maklum sekarang ni,nuffnang korang sentiasa berkelip-kelip umpana kelip-kelip..hehehe. Iklan yang tengah rancak sekarang ni,Sony TX5 baru. Aku sangat teruja melihatnya ok! Sebabnya boleh sambil menyelam sambil ambik gambar..wahhhhh..amazingg!! Ye la..kamera yang boleh masuk air ni tentu harganya mahal. Kalau dapat free dari tersangat la bagus.


Feature about this camera:
Water-proof
Dive in with the water-proof Cyber-shot TX5. Capture beautiful underwater shots up to 3m deep for up to 60 minutes*.

Temperature-proof
Keep on shooting even below freezing point up to –10ºC** with this tough camera in harsh weather conditions.

Dust-proof
With the superb dust-resistance of the Cyber-shot TX5, you can be assured to always get spotless images whatever the environment is!

Shock-proof
The shock-proof design of the Cyber-shot TX5 allows drops of up to a height of 1.5m*, the usual height we hold the camera for photo-taking.


Korang boleh bayangkan tak kecanggihan sony TX5 ni. Memang sangat-sangat bagus! Kamera aku yang sebelum ni,memang menjadi bahan mainan anak aku. Bila dah selalu jatuh,kena air...akhirnya kecundang jua. Bab tahan lasak ni memang menjadi pilihan,memandangkan anak tengah membesar..selalu aku berebut nak ambik gambar..sebab tu kadang terjatuh.

Kamera aku sebelum ni,canon. Sekarang dah rosak...sangat sedih ok.Nak beli kamera baru,tunggu durian runtuh la kot. Kalau korang tengok picture yang aku snap,semua guna camera hp aku. Nak snap banyak-banyak,memang tak dapat la sebab hp aku ni takde memori kad. Kalau aku antara yang dapat SONY TX5 ni,aku sangat la beruntung. Mahu aku tayang satu dunia..hehehe.

Ni la hasil cari kamera aku....




En.nuffnang...can i be the winner?? can i......

1 comment:

'NuReeN' said...

ehemm2x.. nureen antara org yg bertuah la cam ni.. nureen mmg dpt camera ni sempena anniversary yg ke3.. hehehhe tgk la n3 nureen pasal tx5 ni yerr
http://nureenasir.blogspot.com/2010/05/3rd-anniversary.html