Friday, June 11, 2010

New background..

Amacam...ok tak background baru aku ni. Perhh..penat wehh nak susun atur balik cik nuff tu. Kalau korang perasan,blog dah ada menu baru iaitu DESIGN menggantikan LAYOUT. Kat situ,dah boleh pilih nak berapa column..korang tak payah dah pening-pening nak tukar wrapper size. Then ada sekali background yang korang nak..tapi agak pening ok nak masukkan html nuffnang ni sebabnya coding yang dah sedia ada tu tak sama macam sebelum ni.

So selamat mencuba...sebarang pertanyaan akan dilayan..hehehe.
p/s: ok..ni info sikit yer. Kalau korang tukar background ni dari blogspot ni sendiri,segala gambar,link & sebginya takkan hilang k. so no worries. Before u all tukar,preview dulu la..jangan la save terus k.

10 comments:

mamashasha said...

bab tukar background yg aku lemah ni...hehe sejak bila ade new template design tu kak?aku perasan pg tadi....

design ni nampak fresh & ceria.....

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

i loikeeeeeeeeeee

saveme_zero said...

bed - aku rs br mgu ni kot,try la ..senang je.

D - TQ ...hehehe

ayuZack said...

nape aku nampak kaler putih jek sue..
ker tak abes loading lagik...

ayuZack said...

nape aku nampak kaler putih jek sue..
ker tak abes loading lagik...

fazilzura said...

daku x nak tuko ..
ngeriiii ..
kang abis sume

** atie + aisyah ** said...

rajin nye kak su duk tukar2 bgound ye... nice.. nice...

saveme_zero said...

ehh korang,klu tukar background ni xkan hilang sebab coding dr blogspot sendiri..bkn import pya. so xkan hilang segala gambar & detail k. so no worries!

@e_da said...

cantikkkk tp banyak keje nak susun kan

el said...

dah lama lah ada tu..hahahaha
aku penah gak nak tuko..tp ntahlah jiwa aku rs maleh nak tuko..rs sedap jek ngan blog skrg org dah kenal cewahhhhhhhh