Friday, June 25, 2010

Sate Hj Ismail @ Keramat

Salam semua,
Tentu korang tengah tengok bola malam ni kan. Kat kedai mamak,penuh! maklum la ada screen besar kan...puas le tengok. Aku pun layan gak dengan somi aku,walaupun aku bukan fanatik la dengan bola ni tapi boleh layan je. Malam ni portugal vs brazil,tengok je la sapa yang skor nanti. Bab bola,serahkan la pada yang pakar....malas aku nak citer sangat..ekekekeke.

Malam ni aku berdinner dengan geng-geng mommies,si ila ajak berdating...makan sate keramat..sate hj ismail. Sedap sate dia,goms ok! Daging pun sedap,tak liat. Aku pergi berdua je sebab en.somi kerja. Pukul 11 tadi baru balik,ada breakdown pulak kata dia. Nasib hujan tak lebat,hujan main-main pulak hari ni. Nak kesana tadi,macam biasa la...tengah peak hours kan...jem la jugak..tambah dengan hujan...koma! Nasib la alya behave dalam kete,aku melayan je la dia..nyanyi la...bercakap la...main-main la...leh je aku layankan.

Sampai sana tadi,ada ila & famili,alyn lone ranger & yam & famili. Dorang dah 1/2 makan tadi,order banyak jugak la...total makan & minum RM62.60 untuk 6orang. Sebelum nak pergi makan sate,aku dah bedal nasik lemak dengan alya petang tadi..hehehe. Sampai rumah je,terus angkat alya yang dah tido dalam kereta....then bukak tv sambil bertenet. Esok kerja macam biasa,sabtu yang tak pernah tak kerja kecuali PH je! Bosannnn kalau sabtu kerja! grrrrrrrrrrrrrrrrrrr



2 comments:

fazilzura said...

wahhh cm besh je yek .. huuhuh x dpt join..

kahh sabo kak , nk wat cmno sabtu kejo ...

Nana said...

manager kt opis aku ni anak tokei sate tu,
pakcik ismail tu baru je meninggal awal bulan aritu.