Friday, June 04, 2010

Selamat Hari Jumaat

Salam Jumaat,moga membawa barakah untuk kita semua.Seronoknya esok cuti!! heaven okeh!!hahaha. Ye la,aku tiap-tiap sabtu kerja,mungkin korang tak kerja. Kalau sabtu cuti,memang aku rasa nikmat sungguh!! Pagi ni aku breakfast nasi goreng kampung & kopi radix. Masa tengah breakfast,ada la satu minah ni..konon ala-ala sopan(blah la..nyampah aku). Dia tengah la sibuk dok pilih makan,sambil control ayu. Aku cukup menyampah kalau nak makan pun nak control ayu,macam ada orang nak ngorat ko! Yang aku geram kan,masa dia tengah jalan tepi meja menu tu....boleh dia terlanggar senduk. Lepas tu dengan muka toya ala ala ayu....dia angkat senduk tu,dia tanya kat sorang bro ni,...'nak letak mane senduk ni erk'.. aku rasa nak ketok dia dengan senduk tu. Apa la bedul sangat! Dah jatuh ke lantai,ko bagi la kat makcik tu(tuan restoran). Korang tau dia letak kat mane!Dia letak tepi mangkuk sambal tu balik. Datang budak angkat air tu,dia letak dalam mangkuk sambal tu. Aduhhhhhhh!! Aku dah terkedu,nak cakap kat budak tu...dah terlambat. Yang minah ni,boleh tergelak-gelak...apa punya perangai la. Orang lain makan,dah kotor. Macam ni punya perangai pun ada. Sadis tol!! Dah,lupakan pasal tu.

Ni pulak aku beli untuk alya,sleep ware baby gap. Aku sekarang tengah gila dengan sleep ware ni...hahaha..tapi banyak yang pre-order,aku kurang kenan kalau yang pre-order ni tau. Bukan apa,hari tu aku order 5psg..tup-tup takde sampai stok..FRUST ok!! So aku prefer yang ready stok,nak je terus beli kan.Ohh baju ni aku beli kat kodaigranpama


Esok hari jadi agung,so selamat bercuti semua & selamat bercuti sekolah. Mana yang balik kampung tu,berhati-hati dijalanraya k. Pandu dengan cermat,kalau ngantok..tido dulu di R&R...macam iklan pulak dah..hahahahaha. Moga selamat pergi & selamat kembali..aminnn

1 comment:

fazilzura said...

selamat cuti2 kak ///