Tuesday, June 08, 2010

Tembikai & Hanger Tudung

Hahh....mesti korang tau kan tu buah apa....muahahahaha. Takkan tak tau kot...ok ok..aku bagitau. Buah tembikai kuning..Kalau korang nak tau,buah tu hidup kat sebelah rumah ayah aku,rumah sebelah ayah aku tu kosong. Macam mane boleh tumbuh yer?? meh aku citer..hahahaha. Menurut ayah aku,masa makan tembikai kuning tu,ayah aku campak je biji kat situ...tup tup tumbuh menjalar...ingat tak menjadi..sekali berbuah...2 biji ok!! Subur sungguh tanah kat situ,leh bercucuk tanam buah-buah segala. Tengah tunggu buah tu masak ranum...leh makan ramai-ramai.



Tudung awning ni memang banyak dah aku beli,banyak dah jugak aku sedekah kat family aku. Tiap-tiap minggu beli kat pasar malam,makin lama makin berlambak sampai takde space dah nak simpan..pastu awning rosak. Tu yang aku tercari-cari hanger tudung ni,kebetulan aku masuk blog ieda...ternampak la hanger ni. Aku ada mintak tolong ieda belikan,aku dah cari merata tak jumpa...& kebetulan jugak ieda terjumpa link peniaga yang jual hanger ni. Terus la aku tengok-tengok,rege RM25..termasuk pos. Aku pun segera order,semalam dah dapat... TQ noniey. So sapa-sapa mencari hanger tudung ni,leh la beli kat noniey k.




6 comments:

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

wah menjadiiii jer tembikai tue .. alahai br jer beli hanger tdg yg ikea tue ..

fazilzura said...

xrugi beli kak .. mmg murah
daku pun ado beli .. heheeh tudung bnyak

comel nye tembikai

A.I said...

alaaaaaaaaaa..aku pon nk beli gak hanger tu!

kiutnya tembikai kau :)

@e_da said...

dapat gak sue hanger tu...senang kan nak hanger tudung awning.. ada blog lain yg jual tp harga mahal.. blog noniey tu kira harga ok kan...:)

A.I said...

A'AH..AKU DAH ORDER NGAN NONIEY TU. lalalalalala

kakyong said...

wah.. sgt praktikal lah hanger tudung tu..