Friday, June 18, 2010

Woman Builds home from airplane

Rasa pelik tapi benar. Rumah dia masih dalam pembinaan,banyak betul duit perempuan ni. Cost nak bawa bangkai kapal terbang tu dah makan bilion. Jauh pulak tu rumah dia dari segala kemudahan. Dorang ni letak la dalam hutan pun,sure boleh hidup punya.

Me tengok video ni kat yahoo news,layan jugak news world kat yahoo ni coz banyak yang latestkan. Korang boleh tengok kat yahoonews ni ,

No comments: