Saturday, July 03, 2010

Choc Moist Cake with Upin Ipin Edible Deco

Semalam siang,wil ada war-war kat fb & YM..1/2kg choc moist cake wif Upin Ipin edible deco RM30 only,so aku pun apa lagi...grab la cepat kan tapi ada orang dah booking dulu. Aku pun takde la tanya dah lepas tu,tingin sangat nak makan kek..macam orang mengidam..hahaha. Aku pun layan kerja,balik on time..hahaha. Ambik alya,pergi pasar malam kejap dengan alya. Bajet nak masak tapi alya dah paw macam-macam...cancel terus. Aku sms je en.somi...sila tapau beger special.

Dah balik dari pasar,letak barang..rileks kejap,then tengok hp..ada pulak msg. Sekali tengok dari wilda. Tanya aku nak kek ke tak,orang yang tu tak jadi. Aku pun segera la reply...sebab sms tu dalam pukul 6 lebih,aku perasan dekat pukul 7. Wil terus call aku,ok cun..aku nak. Dalam pukul 9 lebih,wil sampai dengan askarnya..kuikui. Ingat wil nak singgah,rupanya dia dari office. Thanks wil..coz sudi antar kek,siap diskaun lagi..muahahaha.

Dengan segera terus bukak,alya dah excited...'mama..beday to u la,kita la'...pasan pulak anak aku ni..bila lak beday dia...hahaha. En.somi pun dok sengih-sengih je kat alya..hahahaha. Dah alya sibuk beday to u..aku pun nyanyi la lagu besday untuk 3 orang sekali..hahaha. Terus alya potong,makan sorang sikit..aku kasi jiran sebelah separuh. Ye la,banyak...harus la share kan. Alya memang suka la,tengok ada lak upin ipin..lagi havoc..asyik nak potong kek je.

So korang kalau nak tempah apa-apa kek,cc ker..boleh tempah kat wil ni,nak fondant kek pun boleh. Aku pun dah highlight satu projek untuk wil...hahaha.

p/s: wil..aku dah tolong promote ni,sila kasi diskaun @ komisen yer..wakakakakak




6 comments:

alyn said...

rezeki ko gak kan ... dpt kek la merasa kek tu..

wah alya, pasan sungguh (mcm mama dia tu jugak la...) wakaka wakaka

'NuReeN' said...

cantik tertarik... wow!!.. nak cikit..

Bibu said...

haha siap pomot ye ..tq2 tu giler2 diskon ...kalo tade org amik aku wat beday adik aku yg ke 22 thn ( harus fengsan adik aku mlm tu)wakaka..tak sabo lak nak gather2 stim sabtu ni hehehe...

atie said...

eh..cantik nyer kek tue.....murah plak tue....kak sue...pos kt atie skit...nnti atie bagi add...heheheheh

Nana said...

wah tetiba aku dapat ilham nk deco kek mcm gini eheheheh

A.I said...

dapat jugak kau kan? :)