Thursday, July 08, 2010

Citer Basi

Peristiwa ni berlaku ahad last week,jam ketika ini...pukul 11 lebih. Sebelum tu cuaca cerah jer,tiba-tiba awan berarak...terus gelap tapi hujan hanya renyai-renyai sahaja.

Dah tengahari,gerak pulak ke shah alam..hantar adik ke uitm...kelas dah start. Kali ni dapat shah alam je,so dekat la sikit..dari penang sana kan. Dis time my adik sambung degree pulak..study smart k. Alya macam biasa,itu la..ini la..layan je la kan. Ohh yer..masa makan kat sekyen 7 tu,kitaorg pilih gerai nasi ayam apa erk..adehh lupa pulak..Nasik ayam Gemas kot. Kedai gah gile, tapi servis hampeh!! first & last datang kedai ni,menyesal makan kat sini ok. Rupanya...banyak dah abis rupanya...sengal betul. Dah tau uitm daftar,sure la ramai orang..masak la extra kan.

Hahh..ni pulak air mineral tapi berperisa. Sedap jugak air ni,si shila duta air ni..dengan sape tah..aku lupa dah...hehehe

1 comment:

Aleyn said...

Sangat geramkan biler benda makan yg kita dah bayar tp x puas hati...rasa nak suruh org kedai tu byr balik jer..