Friday, July 09, 2010

Give Away - Just For Fun

Masuk blog fieza,nampak give away ni. Memang suka sangat dengan pinggan mangkuk klasik ni. Dulu arwah mak sue,suka simpan...rasanya masih ada lagi kot tapi tak banyak sebab banyak dah pecah..huhuhu. Sekarang ni kalau beli,harga not bad jugak la kan..leh tahan mahal. Selalu tengok kat blog abg mat gebu pinggan-pinggan klasik ni. Tertanya jugak mane la abg mat gebu tu beli.

Kalau dapat give away ni,memang aku bertuah sangat la sebab memang mencari pinggan mangkuk klasik ni.


Hadiah pertama :
Set Ros Hitam ( Teko & 6 cawan + piring )
Piring bujur bunga kangkung & ros merah putih OC

Hadiah kedua :
Set Ros warna-warni ( Teko & 6 cawan + piring )
Pinggan bujur ( 2 )

Hadiah ketiga :
Set ceramic ( Teko & 4 cawan + piring )
Teko sakura
Piring bulat ( ros pink )

Kalau korang nak join,boleh masuk blog kelly's..tuan punya give away ni.

p/s: Ohh yer,kalau korang nak join..jangan lupa mentoin nama saya yer...hehehe.

No comments: