Thursday, July 01, 2010

How to be the biggest Fan

Ni la iklan yang berkelip-kelip sekarang ni


Hahh..ni contoh picture the biggest fan,cute kan...hehehehe

Hahh....sekarang kan musim bola. Tak lama lagi dah nak abis pun...cant wait whose the winner. Iklan nuff pun sekarang berkelip-kelip je tentang musim bola. Yang best sekarang ni,dari maxis...untung-untung dapat jumpa messi atau lampard!! Walaaaa....gile kentang wehh contest ni...hahaha. Cara nak join pun sangat la mudah. Just send video atau Photo,show that yang korang biggest fan of football. Hah..ada beran ker??? hahahaha

So apa lagi korang,leh la cuba LUCK WORLD CUP tahun ni.

No comments: