Sunday, August 22, 2010

Milo & Nesvita

Ni supplement aku untuk bersahur ...lepas dah makan nasik...aku mesti minum ni,untuk beri tahanan yang lebih..padahal....berkrak kruk jugak kalau dah tengahari tu kan....hahahaha. Korang pun sure ada kan,selain nasik mesti ada makan lain gak untuk hilangkan rasa lapar/mengantok. Ohh yer..sebab ngantok kan,sekarang aku minum susu kambing HI-GOAT tu,aku minum masa bersahur jugak / sebelum nak tido. Selalunya..kalau aku minum susu kambing tu,kurang la mengantok kat office ni...bukan kata takde langsung tapi kurang la. Ibarat tak payah pacak batang mancis la...hahahahaha



Lebih mudah dah ada packing instant ni,buka..masuk cawan...letak air...terus minum. Milo yang pack ni,ada macam-macam perasa sekarang ni tau. Ada madu la,oat la,ice kool la...ada 4 ke 4 perasa tambahan. Aku suka ice kool ni,tak manis...tak tawar...rasa manis buah je. Boleh la korang try k.....harga dalam RM12++. Kalau ada promosi lagi murah rasanya.

2 comments:

Lyana said...

i minum susu alphalipid setiap pagi... alhamdulillah bertenaga sepanjang hari...

**hepi bufday akka sue...

shi3la said...

yer betul haku pon beli mila pack nie senang laki haku nak bancuh air sendirik..hahaha memang dasar isteri mithali la katakann...

beb today ko nyer besday kann..hepy besday untuk ko tapi kalo yer la besday ko kalo bukan sory yer.hek.