Tuesday, September 28, 2010

Cash out Nuff

Korang dah cash out nuff ker?? Me..baru je cashoutkan...xde la banyak mana pun...hehehe. Thanks ye korang-korang yang klik tu...insya allah me akan klik korang punya ... ye la tolong menolong kan...kehkeh. Lepas ni,korang tolong klik-klik lagi yer.


Sekarang ni lom dapat BE baru lagi...sebab dah lama sangat tak berupdate. Bila dah ada tenet kat rumah..rasa macam tak cukup masa pulak...huhuhu. Selalunya aku rajin on FB....baca status kawan-kawan,tengok picture kawan-kawan..tu je la pun. Nak update blog,otak jem...kehkehkeh. Sekarang semangat dah balik nak update..tu pun berkarat jugak otak nak cari idea...hehehehe.

note : rajin-rajin la update stori...jgn yg mengarut sudah

7 comments:

eLYies said...

wow..lepas makan KFC tu..or beli baju tu..syukur!!

SyaNa said...

aku pn br cash out kak
*wink*wink*

Nana said...

aku tunggu lagi skit nk kumpul dulu wat duit pket g oliday hehehhe

makcikpc said...

baper hengget tu?

Mama Herda said...

perhhhhh semanagt..lps bayar kutu..hahahahahahaahha..

ILA HAFIZ said...

duit raya kakkkk!!! mau duit raya!!!

kakyong said...

nuff dah bagi warning pasal klik2 ni.. kalo nak klik2 pun usah le kerap.. makesure klik iklan yg betul2 nak tahu jer... kalo klik pastu main tinggal... kemungkinan besor ads kena freze by nuff sbb melanggar peraturan.. ntah seksyen no brp, x ingat dah... hehheee...

kakyong punya blog.. walaupun ramai yg claim depa clik tp dr bulan may ke sept.. baru ade 16 jer income dr campaign.. mean 16 clik x 25 sen... ??

so, tak semua klik mendatangkan hasil...

btw, tahniah.. dah ade income hasil berblog...