Thursday, September 30, 2010

Detox buang Toxin

Korang penah dengar & tengok kan Detox foot ni. Tertarik nak cuba sebab rasa badan ni penuh dengan toxin. Kebetulan ainey jual produk ni,so saya pun berminat untuk mencuba. Sekarang ni ada promosi sampai 8 oct tak silap. Aku beli yang 10kpg....nak try dulu kan...beli sikit-sikit je. Then belikan for my dad,semalam dah order. Untuk aku punya..semalam dah sampai.

Malam tadi dah try,pakaikan to my hubby...pukul 3 pagi tadi,anak terjaga..langsung dia tak nak tido. Terus my hubby bukak detox ni....nak tengok berubah kaler ke tak...banyak toxin ke tak. Bila dah bukak...memang hitam la then bau terbakar. Aku cakap...'ye la....u smoking,memang bau terbakar la'...hahahaha. Aku pun bukak aku punya,memang hitam jugak la & bau terbakar..tapi tak sekuat my hubby...aku punya suci sikit la...hahahaha. Nak try 5hari ni....tapi kena beli lagi...sebab dua-dua pakai...harus beli lagi...hehehe.

Korang pun try la...sure banyak toxin dalam badan kita ni. Banyak kelebihan pakai detox ni. Untuk makpak kita pun sesuai...sebab dorang dah tua kan..lagi la banyak toxin yang terkumpul dalam badan tu. So apa kata korang belikan jugak untuk famili korang.  Kalau nak beli....pegi kat sini yer... AINEY


Antara fungsi Original "Jun Gong" Detox Foot Patch ialah :-
  • Membuang toksin dan membersihkan sisa kotoran dari badan
  • Boleh mengurangkan berat badan
  • Meningkatkan kadar metabolisma badan
  • Mencegah sembelit
  • Mengaktifkan sel-sel badan
  • Meningkatkan sistem imunisasi badan melawan penyakit
  • Membantu meringankan beban kepada sistem imunisasi badan
  • Melancarkan perjalanan darah
  • Membantu mendapatkan tidur yang lena
  • Anti-penuaan
  • Mengurangkan allergik kulit
  • Mengurangkan bau kaki
  • Metalanguage sakit sendi
  • Mengurangkan sakit kepala
  • Mengurangkan keletihan dan badan menjadi lebih segar dan bertenaga

Mengandungi Bahan-bahan :-

++ Bamboo Vinegar
++ Wood Vinegar
++ Chitosan
++ Dokudami
++ Loquat Leaf
++ Vitamin C
++ Vegetable fiber
++ Tourmaline
++ Cornstarch

2 comments:

Ibu Mifzal Arsyad said...

thanks alya buat review psl detox ni...

toxin mmg mudah terkumpul dlm bdan sbb hari kita terdedah pada racun sama ada melalui pemakanan atau pun persekitaran..tu yg banyak jd penyakit mcm tu..ainey pun mmg sentiasa amalkan pakai detox ni..badan mmg rs ringan..nk bangun tido pun senang..n tido pun lena..

memula pakai dulu mmghitam n melekit..tp lama2 makin berkurangan la warna n lekitan tuh..ya la bayangkan kita dah hidup berpuluh tahun..dah lama dah toxin berkumpul dlm badan kan..sayur pun org sembur racun..cemana nak elak kan..

apa2 pun kesihatan mmg penting n kita kena jaga..

thanks sekali lagi..sbb sudi berurusniaga dgn ainey n detox's store..

jom join 4th KMA's Giveaway.. :)

ILA HAFIZ said...

aku pernah pakai detox ni. best gak tp tula selalu lupa nak beli. hehe.. :) tp mmg lepas pakai detox ni...badan jd ringan..segar je rasa terutama masa bangun dr tido.