Monday, October 04, 2010

TopsyTurvyMum First Lucky Draw

STICKY POST,NEXT ENTRY BELOW

Jom join TTM Lucky Draw. Sangat lumayan ok hadiahnya...dinner set. Memang aku suka dinnerset ni & lom ada lagi set ni...hehehe. Kalau dapat,sangat la beruntung...aminnnn. Jom korang join...tak susah pun syaratnya...masuk sini yer.. TTopsyTurvyMum





Syarat-syarat penyertaan:


1. Anda adalah seorang blogger. (InshaAllah lain kali aku buat lucky draw utk blogger dan reader pulak ye)


2. Beralamat/mempunyai alamat di Malaysia.(Bermakna yang berada di luar negara juga boleh menyertai kalau ada alamat di Malaysia.)


3. Penyertaan mesti dibuat di dalam bentuk entry secara STICKY POST di blog anda. Caranya, copy je la entry ni.(1 profile cuma layak masuk satu penyertaan sahaja.)


4. Setelah siap buat entry, sila hantar link penyertaan anda di ruangan komen entry ini. (Nanti aku masukkan link blog anda kat entry ni)


5. Tarikh tutupnya adalah bila-bila masa sahaja dalam minggu ni(Sebelum Isnin depan 04/10/2010). Aku akan buat entry kalau dah tutup. Bila dah tutup, maka boleh hilangkan sticky post tu.


6. Pemenang akan dipilih DI SINI.

1 comment:

eLYies said...

meriah hadiah dia kan kak sue