Wednesday, October 27, 2010

Pisang salai & rempah

Mari mari...sapa mau beli...mauahahhaa. Ehh...tidak..tidak..saya tak jual ini barang..hehehehe. Apa ye?? Hahh...ni la pisang salai berkeju & cheese stick. Si ila debab ratu susu ibu, pegi bandung,so pesan ole-ole sama itu ibuk...hehehehe. Pernah dah rasa pisang salai ni..tapi yang biasa punya,tak pernah lagi rasa yang berkeju. Rasanya....sedap!Dah rasa satu,nak lagi & lagi..& lagi. Kalau ada kawan-kawan yang mau ke bandung,sila la pesan....memang takkan nyesal la klu order banyak-banyak pun. Aku bagi ila RM20 jer...so dapat la pisang salai ni 2 bungkus + 1 kotak cheese stick.



Hahh...yang ni pulak....Muar mari okeh! si bibu pegi muar,ada kenduri kahwin...alang-alang pegi sana kena la beli rempah ratus yang sedap tu kan. Aku order mee rebus,mee bandung & asam pedas. Belum masak pun lagi...hahahaha. Insya allah nak try hari ni.....asam pedas ikan kembung.
Nak order.... boleh tengok kat ADAMI

4 comments:

Ciklinn said...

aku ingat nak ordrlah...

ILA HAFIZ said...

mantoppp!!! nak ckit

el said...

mau jugakkk..mee bandung 1

Aleyn said...

Woit...x pernah jumpa pun kat super market....kena carik ni