Saturday, October 23, 2010

Sila ambik kelas memandu

Aku tak tahu la apa masalah jiran aku ni...actually dia dok tingkat atas tapi tak sure tingkat berapa. Memang kalau selisih bahu pun...laki bini tak penah nak senyum..MENYOMBONG lagi ada la...pastu muka kerek! Adehh...betul aku tak suka orang gini tapi as long tak kacau aku sudah. Semalam masa balik,aku perasan kerete dia depan rumah aku....aku tengok dia parking pun senget...seluas-luas kawasan la dia ambik parking tu. Masa aku nak park kereta,dia nak keluar....bila dia dah park senget...aku park ke kiri lebih la..sebab motor en.somi nak park dalam...kang tak muat pulak masuk. Bila dia dah keluar tu...aku bajet orang yang park nanti...kekanan la skit kan.

Selang 10min...aku perasan ada kereta masuk...rupanya dorang jugak,dah tu...parking rapat gile!! Aku saja usha je! Belah kanan tu parking space besar lagi...asal ko nak rapat kekiri...eeeeeeee...saja suruh aku menyumpah kan...kang sure la en.somi susah nak masuk. Aku betul tak paham orang macam ni....main sedap dia jer. Tak kisah la nak park depan umah aku tu kan...tapi agak-agak la...aku dah park kekiri.....takkaan ko tak paham sebab apa...selalu ko nampak kan somi aku masuk park motor dalam rumah. Kang cakap kang..gadoh pulak. 


Aku terus sms en.somi...kang nak park motor,kena menyelit. Selalu en.somi akan cakap...'dia nak merasa kereta dia calar ke...biarkan la'...adehhh. Kalau boleh tak nak la sampai  gitu kan. Next time...memang kena park ke kanan la. Hari tu...jiran atas aku,main sedap dia je....park asalkan boleh. Aku geram...aku park tengah-tengah...saje buat dia paham. Pastu takde dah park situ. Lantak ko la...nak sentap ke apa.

2 comments:

ILA HAFIZ said...

apedaa... mmg ada org camtu

Lyana said...

ngok punye orang..bodoh sombong btol