Monday, November 01, 2010

Batisya

Takde nak citer apa sangat...just about my princess ni la. Sekarang ni dah macam-macam pe-el nya. Kata dah nak 3tahun kan....harus la macam-macam..hehehe. Dah pandai bergaya...dah pandai nak itu ini..dah pandai nak menari...pandai nak mekap-mekap..sampai barang mekap mama pun dia sentalnya..'batisya punya la mama'..ewah-ewah..bukan main ko kan..



Ni la favorite anak mama..serius! My princess sangat meminati Mr.Bean. Aku menyampah dengan Mr.Bean ni,sakai sangat! Kalau tengah tengok citer ni kan....mama panggil pun dia tak layan. Kalau tukar channel pun..suruh bukak bean balik.Aihh....tah apa yang best tak tau la. Sanggup dia ambik chair dia tu...lepak depan tv.

Mulut pun leh tahan dah sekarang ni...ada je yang mencuit hati...hehehe. Layankan je la anak mama ni kan....dia sangat suka baby..tapi bila tanya nak adik tak...'tak nakkkk!! ekekekekek

6 comments:

@e_da said...

kemain pandai posing ek.. sue dah 3 tahun dia nak mintak kawan.. hehehhe

shiemz said...

dah besaq anak hang sue... hns..hns... anak dara dah haa.... harus la pandai make up berposing bagai... :D

A.I said...

makin cantek anak dara ni (^_^)

el said...

hahah dia ikut sape tgk mr.bean tu sue..heheheh lawak lah batisya ni...ko simpan rmbot dia pjg eh..lawo..jgn potong pendek taw

saveme_zero said...

ieda - bkn x nak bagi,somi kata lom time..hehehe

shiemz - mmg dah besar,kejap je kan..hehehe

ai - eh macam mama dia le..muahahaha

L - tah le L...aku x kenan pun,tah ikut sape x tau le..hahaha. Ohh tidak..aku xkan potong..sayang wehh.

~chekuna~ said...

dah besar pun alya...rambut cantik..panjang...gegel mmg suka posing2...mekap2..