Tuesday, November 02, 2010

Bintang to Giant

Kat rumah daku....kalau nak beli barang-barang emergency,selalunya daku pegi Bintang jer...harga boleh la. Sekarang ni pasaraya bintang dah bertukar management...Giant dah ambik alih pulak. Pasaraya ni takde la besar mana pun,boleh la. Now tengah renovation work,nampak dah cantik...luas & teratur. Lebih banyak barang sekarang ni.. cuma yang aku tak agree bab harga. Rasanya Giant ni mahal la,bagi aku la. Tambah-tambah susu...pampers...memang mahal,jarang nak promo-promo ni,kalau promo pun....beza skit je dengan harga asal.

 

Dalam pasaraya ni,ada Guardian tapi tengah renovation. Betul-betul upgrade dah Giant ni...hehehe. Senang skit nak pegi pharmacy. Daku dah banyak pilihan sekarang ni...c4 boleh,jusco boleh..giant boleh...pilih aje...sediakan $$ jer..hehehe.

2 comments:

@e_da said...

pampers murah selalu ida beli kat NSK.. kalau susu selalunya beli kat care4 murah sket kalau banding ngan giant..

Nana said...

aku selalu bli pampes time sale xkisah la kat mana giant ke , k4 ke tesco ke janji klw ada murah aku bli
tp giant mmg jarang nk dpt murah pampes dia