Saturday, November 06, 2010

C4 vs TESCO

Semalam pegi c4 BTHO ..cari pampers & barang dapur skit. Ramai jugak manusia sebab public holiday kan. Cari Petpet diapers,yang ada jumbo pack jer...harga RM32.50..mahal woo..super jumbo dah abis pulak. So beli apa yang ada jer la...sabun basuh,sunlight & etc. Takde shopping apa pun sangat. Sekarang ni pakai breeze liquid,kebetulan kat c4 ada promosi dengan comforter sekali...harga pun murah...RM23.99..so rembat je la kan.


Destinasi seterusnya ke Tesco kajang,saja round-round the world...ekekekek. Motif cari petpet jugak...sampai sana,takde stok jugak..yang ada jumbo jugak...mahal,tak berbaloi beli. Masa round tu,nampak breeze ... same promotion with comforter tapiiiiiiii...harga dia...gile kentang wehh...RM27.20!! beza berapa Ringgit tu!!! tengok barang-barang lain jugak....mak aii...beza nya dengan c4. Nasib dah beli kat c4...destinasi selepas tu..GIANT dirumah...hahahaha.

2 comments:

Lyana said...

memang kene survey2 harga ni..kang rugi lak kite kan..hukhukhuk

kakyong said...

su,
comforter ke softener ?! :p