Thursday, November 04, 2010

cek Nuffnang

Yess....akhirnya penantian itu satu penyeksaan. Macam hape je kan...hahahaha. Rasanya ramai dah dapat cek ni....mama dapat hari isnin hari tu. Semalam baru masuk dalam akaun. Mama dapat tak banyak pun tapi boleh la..lepas duit minum kopi..hehehehe

Yang blog tegar sure dapat banyak...ratus,ribu....masyukkk. Mama bukan lah blogger tegar sangat,ada mood nak update...memang rajin update. Kalau takde mood..memang bersawang la jugak. Sampai ada pulak yang kata..'eh rajinnya ko update yer'....laaaaa dah kata blog. Kadang tu aku tak paham,bila dah update dok kata...tak update pun kata. Kalau tak suka masuk blog mama ni,tak yah masuk. Mama pun tak pernah nak paksa orang masuk blog mama ni yer..(Emo kejap)

Blog ni tempat untuk express ourself...nak cerita tentang diri kita..keluarga kita (jgn sampai aibkan diri sendiri sudah)...kalau ada yang nak mengeji,mengata tu...terpulang. Hak individu..penat le nak jaga perasaan orang yang tah apa-apa. Jaga diri sendiri sudah...asal kita happy dengan apa yang kita buat.

9 comments:

mama tisya said...

tahniah cek dh smp..tkpe skit pn dr tkde langsung lg tk best kn..

@e_da said...

samala kita su.. semalam baru bank in...

el said...

rmi betul dpt cek sejak 2 menjak ni
tahniah sue..keep it up ewahhhh
banjer aku kopi hehehehe

Nana said...

wah beznye dah cashout ek aku tgh kumpul lagi

ILA HAFIZ said...

bestnyeee...aku x penah dpt..

fazilzura said...

wah kak , dh smp cek yekk.. harus masyukkkkk tu

daku x cash out lg

elly @ suely said...

wahhh.... bape lama dh ko dlm nuff ni kak? aku x lepas2 lagi ni haha

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

wah dh smp cek ke-3 .. hr tue cek kedua smp la ni x smp2 coz ada erorr pada nama .. masa cek 1st tu ok jer .. earning nuff pun dah tak naik dah .. takpelah redha ejr ..janji blog ada utk jd tmpt meluah perasaan ;-)

ummi aqil said...

banyak ke dapat kak su???camane nak uwat?