Friday, November 26, 2010

Dentist Tadika Rapunzel

Hari ni cuti....nak bawa princess ke dentist buat cek up gigi. 1st time bawa ni,hope dia ok la kan. Bawa kat klinik kerajaan jer,tak yah bayar mahal-mahal..gunakan apa yang dah disediakan..hahaha. Lepas jumpa dentist,nak pergi survey tadika/taska baru princess. Plan tahun depan nak antar school..insya allah.

Lepas tu,nak bawa princess pegi tengok wayang..dating berdua. Actually mamanya pun suka kartun..so tumpang sekaki la ye..hehehe. Kebetulan tengok blog syana,tu yang nak tengok jugak la. Thriller pun nampak gaya macam best je.

Sapa dah tengok..... best ke tak??

6 comments:

kakyong said...

tgk dlm iklan tv tu pun cam best jer...

SyaNa said...

best woooo
encem plak tu hero dia
hahaa

Lyana said...

lamenye tak tgk wayang

ILA HAFIZ said...

bestnyeeee

Aleyn said...

Biasalah kalau keluaran Disney...selalunyer memang tip top...

mummy_ayu said...

nak gak gie dating ngan Ian..but tak tau lagi bila..minggu depan kot..