Monday, November 08, 2010

FREESEATS IS BACK!!!

Yehahhh....FREE SEATS IS BACK!!! Apa lagi??? sapa-sapa yang menanti PROMO ni..silakan duduk didepan diPC pukul 12 malam ni.
Klik SINI

note: AA tak nak ambik saya jadi duta promosi ker...muahahaha

7 comments:

Nana said...

heheh ko ni mmg bole jadi duta AA la..
aku dah tgk tadi dia ada email
seme flight ke luar negara la..

Nana said...

owh yea..aku baru pasan start malam ni la free seat tu
abes tu apa yg AA email kt aku tadi ni free seat ke thai, indon, china bagai

kakyong said...

ingat kan free seat apa lah tadi...

heheh.. AA patut bayar komisen ni.. ;)

ayien78 said...

ada tk yg dapat booked ???aku dapat semuanya yg kene bayar ...ceeeessssss

ayien78 said...
This comment has been removed by a blog administrator.
ayien78 said...
This comment has been removed by a blog administrator.
eLYies said...

aku tak kosa dah nak buka..sungguh sakit hati..hahahaha