Monday, November 29, 2010

Intenet kaput di office

Arghh...tension je bila internet office down. Dari hari sabtu lepas,tiba-tiba tak boleh access. Bila call TM kata takde gangguan apa-apa. Then hari ni try troubleshoot lagi,masih tak boleh jugak. Kena tunggu 72jam untuk settlekan technical problem ni. Pagi tadi pun customer service cakap tak boleh nak detect port. Mesti port problem la,selalu jugak la jadi macam ni. Hari tu orang curi cable...aih maca-macam betul

Hope TM dapat perbaiki dengan cepat la. My MD dah tak senang duduk,internet tak boleh access..hehehe. Kebetulan dia tanya pasal internet,dia suruh upgrade terus yang max! Aihh..sabar je la bos ni,dah takde kerja sangat. Yang kena pergi ke TM...daku ni la! Bonus lebih yer bos..muahahaha

3 comments:

ILA HAFIZ said...

patutla senyap jek.. hehe

eLYies said...

patut la senyap..huhuhuh..sian ko

Bibu said...

aku baru nak tukar unifi hehehe