Thursday, November 18, 2010

Kenapa yer??

Nak tanya korang la,ada same problem tak dengan mama. Macam ni....mama dah follow blog-blog yang mama suka then tiba-tiba boleh hilang dalam list following tu. Bila mama klik follow...mama notice yang mama tak follow lagi blog orang tu. Actually dah penah klik follow. Faham ke tidak yer?? Contoh la yer...sebelum ni dah follow blog DTS,bila tengok dalam list takde pulak. Tanya abg mat,dia kata tak delete tapi boleh hilang.

Dah 2 blog yang mama trace problem ni...huhuhu. Jangan delete mama yer,blog yang best-best pulak tu boleh hilang. Nasib baik ingat link blog-blog yang best tu.
Gambar diatas tiada kena mengena pun...hehehe. Saje buat contoh follower jer.

4 comments:

Nana said...

aik camne bole jadi mcm tu
xpenah plak kena

kakyong said...

x pasti plak kalo terjadi mcm tu..
rasa mcm tak pernah terjadi.. @ mungkin tak perasan.. sbb dah follow lebih 700 blog... huhuu, jd susah nak perasan mana2 blog yg tetiba hilang dr senarai followed blog...

Lyana said...

yana pun kene camtu gak kak sue...huhuhh..pastu i follow balik...

Mat Gebu said...

erkkk..tu lah saya pun herannn sangat..huhu..tapi sumpah makan satey 10 cucuk, mmg DTS tak delete's.. :-)