Monday, November 08, 2010

Sabtu & Ahad

Hari sabtu - berdua ,en.somi kerja. Takde kemana pun,dah petang baru hantar my princess ke rumah mil sebab ada hal dikajang. Sedang merangka satu perancangan masa depan cemerlang,gemilang & terbilang...kahhhh. Korang doakan yer...moga apa yang mama sedang rancang ni menjadi kenyataan. Apa dia yer?? Belum masanya untuk mama share sebab belum nampak hasilnya..hehehe

Hari Ahad - balik ke semenyih berdua,en.somi kerja juga. Memantau contractor buat kerja pengubahsuaian taska di SSM...hari selasa ni Datin Rosmah akan rasmikan berserta UNICEF. Lebih kurang pukul 10 baru en.somi balik...nasib la ada my princess buat kawan main & gadoh..hahahaha. Layan je la kan pe-el dia...hehehe

2 comments:

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
eLYies said...

haaaa..aku dah tau dah..planning ko tu...aku doakan yer...amin!