Monday, November 15, 2010

Sukan Tertutup en.somi

Assalamualaikum semua
Selamat bekerja kembali di hari Isnin. Bosan kan...?? kalau isnin je,semua jadi blues...hahaha. Weekend lepas,hari sabtu...mama ikut en.somi Hari sukan SSM di Uniten Bangi. Seawal pukul 6 dah bangun sebab kena berkumpul di Uniten pukul 7 pagi. Maklum la acara sukan banyak,dengan cuaca yang tak menentu...so kena start awal & dapat habis awal. Mama kena kejut princess mama..kesian dia,nasib baik la mood dia ok masa kejut tu.
Matahari pun baru nak naik...masa ni dalam pukul 6.50..semangat nak bersukan ko..hahaha
Dah nak tinggi matahari .... cuaca pun panas hari sabtu kelmarin kan
Tengah berkumpul masa ni,untuk perbarisan. My somi punya nama kumpulan..`Gajah Duduk'...hahahaha. Nama yang sangat unik...begitu juga persembahan kumpulan mereka ni
Hahh...tengok gajah berdiri yer...ekekekek
En.somi dan groupnya
Hahh..tu dia..`Gajah Duduk'....eh bukan berdiri ke tu..hahahaha

My Princess yang tak melepaskan peluang untuk sama-sama bersukan
Dapat kawan....
Ni flag la mama..
Selepas perbarisan..en.somi ambik rehat kejap tapi my princess yang over penat..hahaha. Sapa yang bersukan sebenarnya ni yer...ekekekek
Tak reti duduk diam..ada je keje dia


Ni la team en.somi..yang girl tu kapten. Dalam satu team kena ada perempuan. Hebat woo dia main..sampai krem la kaki tapi semangat sukan punya pasal,sanggup teruskan.
Hahh...semangat kan..melopong tengok bola...hahaha
Dapat point....punya la suka..hehehe

Hahh...my somi masuk sukan Bola Tampar,dapat no.2 selepas berhempas pulas bermain dibawah matahari yang sangat terik. Sun-burn abis en.somi hari tu...same to my princess..Mama je MAINTAIN..hahaha.

Selepas penyampaian hadiah....kalah menang tu adat la kan,yang penting semangat kesukanan.

Hahh...group en.somi MENANG kontijen terbaik tau,bangga betul dorang..ekekekek

1 comment:

ILA HAFIZ said...

cute jek batrisya.. hehe..
ayah menang ke?